+-

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Als klaar bent met je profielwerkstuk, moet je dit kritisch gaan lezen. Je moet de storende taalfouten er uithalen en ervoor zorgen dat de tekst loopt. Na een dag moet je het nog een keer nalezen, omdat je dan fouten ziet, die je bent vergeten.

Als alles klopt kun je dit online zetten. Je moet enkel de domeinnaam registeren en de hosting. Je moet nu een keuze maken voor de beste en goedkoopste leverancier.

Versio is momenteel de goedkoopste leverancier. Ik gebruik zelf versio, omdat deze volgens mijn mening goed en goedkoop is. De juiste prijsverhoudingen. Voor 12,50 incl BTW heb ik hosting voor max 25 domeinen en één domeinnaam.

De domeinnaam moet iets zeggen van de inhoud van je website. Kies bewust de juiste domeinnaam en geeft je website een pakkende titel.
2
Projecten van leden / Re: New project website om geld te verdienen
« Last post by Gerben12 on Today at 06:09:22 PM »
Top, hier was ik naar opzoek. Het is veel werk om dit zo op te zetten, maar het geeft wel houvast.
3
Foto's zijn belangrijk voor google. Bij elk bericht minimaal één foto. Bij elke foto moet je een omschrijving toevoegen en de title en de"alt". Dit betekend dat Google ook deze foto's indexeert

Een relevante foto geeft ook kwaliteit aan een onderwerp. Wordt aantrekkelijk voor de bezoekers. Een plaatje is illustratief en zegt soms meer dan woorden.

Om te komen tot een kwalitatieve vulling met foto's moet je op zoek gaan naar materiaal. Op Wikipedia kun je veel foto's vinden, die je kan gebruiken. Aan dit gebruik zitten voorwaarden verbonden.

Het beste is het maken van eigenmateriaal, zoals @Rob al eerder had omschreven. 

Kwalitatieve hoeveelheid tekst

Je website bevat minimaal 4000 woorden tekst. Het liefst 10000 woorden. De voorpagina (de index) bevat minimaal 1000 woorden. De andere pagina's minimaal 300 woorden.

Als de tekst kwalitatief niet goed is, dan moet je hem niet plaatsten. Bijvoorbeeld je kunt de stellingen niet onderbouwen. Je kunt dan beter deze tekst verbeteren en dan pas plaatsen.

Aanvullingen en vernieuwing op de website

Een website is nooit helemaal af. Als je aantrekkelijk wilt blijven voor je bezoekers moet je regelmatig aanvulling doen op je website of Blog. Dit betekend dat je regelmatig een bericht moet plaatsen.

Het beste kun je een voorraad aan berichten maken. Dit is mogelijk met WordPress. Om een goede website of Blog te schrijven, adviseer ik je om WordPress te gebruiken. WordPress heeft veel mogelijkheden en is gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

Quote
@Peter jij was toch ooit bezig aan een cursus over geld verdienen op internet. Zijn dit nog steeds plannen of ga je dit nog ooit afronden?

@Rob Ik heb een aardige basis staan, edoch ik moet dit verder uitwerken. Ik heb de voorrang gegeven aan andere projecten, waarmee ik mijn inkomen kon vergroten. Ik vind dit nog steeds een leuk onderwerp, om over te schrijven. De basis van de cursus is affiliate marketing. Ik zet deze cursus alleen online, als deze kwalitatief goed is. Momenteel trekt de werkgelegenheid aan en mensen verdienen meer, zodat er minder vraag is naar dit soort producten. Deze dip aan de vraag kant is tijdelijk, omdat mensen graag van huis willen werken. De vraag hiervoor zal binnen 2 jaar aantrekken. Dus tijd zat nog.
4
De basis voor google

1. Make pages primarily for users, not for search engines.
 
Je hebt je website geschreven voor bezoekers en niet voor zoekmachines. Dus geen overdreven optimalisatie, Google heeft algoritmes, die dit herkennen. Gevolg is, je word niet gevonden en je verdient dus niets. 

2. Don't deceive your users.

De titel en omschrijving moeten in overeenstemming zijn met je website. Als blijkt de inhoud anders en je geen informatie bied behalve een sales pagina met affiliate links naar product, heeft tot gevolg dat Google je heel laag in de zoekresultaten neerzet.

3. Avoid tricks intended to improve search engine rankings.

Doe niet aan truckjes waarmee je de zoekresulaten van zoekmachines probeert te beinvloeden. Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van links op nietszeggende blogs en forums.

4. Think about what makes your website unique, valuable, or engaging. Make your website stand out from others in your field

De website of Blog is uniek van inhoud en daagt bezoekers uit deze te bezoeken.
5
Voordat je een website of blog bij Google aanmeldt, moet je controleren of de website aan de kwaliteitseisen van Google voldoet. Aan de muur van mijn werkkamer hangt de navolgende checklist:1. Ik controleer of mijn website of BLOG bekend is bij google
2. Ik heb gecontroleerd of deze voldoet aan de eisen van google

Basic principles

Make pages primarily for users, not for search engines.
Don't deceive your users.
Avoid tricks intended to improve search engine rankings. A good rule of thumb is whether you'd feel comfortable explaining what you've done to a website that competes with you, or to a Google employee. Another useful test is to ask, "Does this help my users? Would I do this if search engines didn't exist?"
Think about what makes your website unique, valuable, or engaging. Make your website stand out from others in your field.
Specific guidelines

Avoid the following techniques:

Automatically generated content
Participating in link schemes
Creating pages with little or no original content
Cloaking
Sneaky redirects
Hidden text or links
Doorway pages
Scraped content
Participating in affiliate programs without adding sufficient value
Loading pages with irrelevant keywords
Creating pages with malicious behavior, such as phishing or installing viruses, trojans, or other badware
Abusing rich snippets markup
Sending automated queries to Google

3. Is je website safe (https://)

Deze checklist staat op https://www.verdienonlinegeldforum.com/online-geld-verdienen-(nieuws-vragen-en-discussie)/gevonden-worden-op-google-hoe-doe-je-dat/?action=dlattach;attach=258 .

6
Projecten van leden / Re: New project website om geld te verdienen
« Last post by Rene on Today at 12:52:50 PM »
@Gerben zie https://www.verdienonlinegeldforum.com/online-geld-verdienen-(nieuws-vragen-en-discussie)/geld-verdienen-op-internet-20339/

Hier staan tips en richtlijnen in om te komen tot een goede en kwalitatieve website. Ik meen te denken dat je hierna op zoek bent?
7
Gevonden worden op Google is noodzakelijk om geld te verdienen op internet. Je kan adverteren, maar dit kost geld, de bezoekers van Google zijn gratis. In de berichten met dit onderwerp zetten ervaren online ondernemers neer hoe zij dit doen

In een website of blog zetten wij informatie neer, die waardevol is voor onze bezoekers. Wij willen dat onze website wordt gevonden!

Google is de belangrijkste zoekmachine, hier komt 95% van het organisch verkeer vandaan. Die 95% zijn gemiddelde metingen van mijn websites.  Een tweede is bing.com. Dus hier concentreren wij ons op Google. Om te worden gevonden op Google, moet je, je website aanmelden bij google.

Voordat je website aanmeld moet deze natuurlijk af zijn. Hoe je een website maakt zie je op: https://www.verdienonlinegeldforum.com/online-geld-verdienen-(nieuws-vragen-en-discussie)/geld-verdienen-op-internet-20339/

Een website heeft inhoud, dus tekst en plaatjes. De inhoud is orgineel !

Who next
8

Ik heb de titel aangepast om dit bericht nog aantrekkelijker te maken

Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? ipv geld verdienen op internet, hoe doe je dat


Je zal er in het begin geen 50 of 100 uur overdoen, meer eerder 200 uur. Dit is veel vrije tijd, maar het levert je wel vaardigheden op en je levert een goed product, welke kansen heeft om te slagen. We maken een website of blog om geld te verdienen. Een website die je gemaakt heb met knippen en plakken heeft weinig kans van slagen.

Het draait om onderzoek en het onderzoek verwerken in een verslag. Dit verslag is de basis van je website.


@Peter jij was toch ooit bezig aan een cursus over geld verdienen op internet. Zijn dit nog steeds plannen of ga je dit nog ooit afronden?
9
Als je werk gebruikt onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen mag je dit werk gebruiken, veranderen en aanpassen. Echter je mag er zelf geen copyrights aanhangen.

GelijkDelen — Als je het werk hebt geremixt, veranderd, of op het werk hebt voortgebouwd, moet je het veranderde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het originele werk.

Als ik een nieuwe website heb, dan gebruik af en toe een stukje uit Wikipedia. Ik maak er een link naar toe. Een stukje tekst uit wiki, wil niet zeggen, dat mijn gehele website mag worden gekopieerd.

Ik bewaak ook mijn websites d.m.v. https://www.copyscape.com. Ik treed actief op, tegen copycats, want ik werk niet voor niets.

Conclusie van de berichten van Peter en van mij is dat je werk origineel moet zijn, vooral in je eigen woorden. Het is dus origineel.

Foto's op je website

Foto's zijn belangrijk op je website. Dit spreekt de bezoeker meer aan en google is gek op website met foto's. Ik ga hier niet verder op in, dit lijkt mij een onderwerp dat wij hier niet moeten bespreken. Wel een verwijzing naar moeten maken.

Foto's van je website zijn afkomstig uit openbare bron, zoals wikipedia, maar het liefst uit eigen werk. Eigen werk kun je zelf het makkelijkst maken door je camera op je mobiel of een gewone camera. Als je op vakantie bent of een dag je weg, of op museumbezoek, maak je een foto's van allerlei onderwerpen. Deze foto's sla je op in verschillende mappen op je computer.

Voor afvallen bijvoorbeeld maakt je foto's van mensen op het strand. Je zorgt dat de mensen onherkenbaar zijn en je zet er geen naaktfoto's of andere aanstootgevende foto's op. Dit is een kwestie fatsoen en krijgt geen verdere problemen.


@Peter, mee eens, dit geeft positieve energie
10

Ik heb de titel aangepast,   geld verdienen op internet, hoe doe je dat ipv geld verdienen op internet. De reden hiervoor is dat een titel iets moet zeggen over de inhoud en de bezoeker geïnteresseerd moet worden om de inhoud te lezen

Je gaat de onderzoeksvraag en deel (sub subsub) vragen beantwoorden. Je doet dit eerst heel grof, verbeteren doe je later. De informatie over de onderzoeksvragen haal je van internet, de bibliotheek of uit tijdschriften.

Je schrijft het liefst in eigen woorden, maar wel zo dat een ander dit ook begrijpt.

Je mag niets overschrijven. Overschrijven is bijvoorbeeld, dat je informatie kopieert van een andere website of een compleet boek overschrijft. Dit is niet het schrijven van een werkstuk maar plagiaat. Van het plegen van plagiaat kun je veel last krijgen. Dit ga je niet doen.

Ik onderzoek altijd of niemand van mij heeft geleend d.m.v. de website https://www.copyscape.com. Ik heb hier een professioneel account van. Andere online ondernemers maken ook hier gebruik van. Dit moet je echt niet doen.

Wat wel mag is citeren. Als je bijvoorbeeld een stelling tegenkomt, waarmee je het niet eens mee bent of juist wel mee eens. Dit worden citaten genoemd.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Auteursrecht

Citaatrecht: auteursrechtelijk beschermde werken mogen in Nederland geciteerd worden in een aankondiging, beoordeling, polemiek of wetenschappelijke verhandeling, onder de voorwaarde dat het werk waaruit geciteerd wordt rechtmatig openbaar is gemaakt en het geciteerde materiaal een subfunctie vervult in het hoofdwerk (art. 15a Aw). Het citaatrecht is beperkter en meer afgebakend dan het begrip fair use.

Werken van de overheid en overheidsinstellingen zijn vrij van auteursrecht, tenzij anders is bepaald en aangegeven.

§ 6. De beperkingen van het auteursrecht Artikel 15b Als inbreuk op het auteursrecht op een door of vanwege de openbare macht openbaar gemaakt werk van letterkunde, wetenschap of kunst, waarvan de openbare macht de maker of rechtverkrijgende is, wordt niet beschouwd verdere openbaarmaking of verveelvoudiging daarvan, tenzij het auteursrecht, hetzij in het algemeen bij wet, besluit of verordening, hetzij in een bepaald geval blijkens mededeling op het werk zelf of bij de openbaarmaking daarvan uitdrukkelijk is voorbehouden. Ook als een zodanig voorbehoud niet is gemaakt, behoudt de maker echter het uitsluitend recht, zijn werken, die door of vanwege de openbare macht zijn openbaar gemaakt, in een bundel verenigd te doen verschijnen.

Voorbeeld van overheidsinstellingen

https://cbs.nl
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/overgewicht

De informatie van overheids instellingen zijn vrij van copyright, maar het is wel zo netjes om hier een verwijzing naar te maken, d.w.z. een bronvermelding. In je profielwerkstuk moet dit ook.

Je doet onderzoek en verwijzingen onderbouwen je onderzoek. Je kan ook eigen onderzoek doen en dit verwerken in je profielwerkstuk.

Wikipedia

In Wikipedia staat veel informatie.  Voorbeeld is

https://nl.wikipedia.org/wiki/Verantwoord_afvallen

Deze informatie mag je gebruiken, echter onder de onderstaande voorwaarden:

De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.nl

Je bent vrij om:

het werk te delen — te kopiëren, te verspreiden en door te geven via elk medium of bestandsformaat
het werk te bewerken — te remixen, te veranderen en afgeleide werken te maken
voor alle doeleinden, inclusief commerciële doeleinden.

Deze licentie is goedgekeurd voor Free Cultural Works.
De licentiegever kan deze toestemming niet intrekken zolang aan de licentievoorwaarden voldaan wordt.

Onder de volgende voorwaarden:

Naamsvermelding — De gebruiker dient de maker van het werk te vermelden, een link naar de licentie te plaatsen en aan te geven of het werk veranderd is. Je mag dat op redelijke wijze doen, maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat de licentiegever instemt met je werk of je gebruik van het werk.

GelijkDelen — Als je het werk hebt geremixt, veranderd, of op het werk hebt voortgebouwd, moet je het veranderde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het originele werk.

Geen aanvullende restricties — Je mag geen juridische voorwaarden of technologische voorzieningen toepassen die anderen er juridisch in beperken om iets te doen wat de licentie toestaat.


Ik ben verheugd dat dit onderwerp is gestart, dit geeft een kwaliteitsimpuls voor het forum. Ik zal ook weer regelmatig bijdragen doen
Pages: [1] 2 3 ... 10

Laatste berichten

Re: Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Anneke
Today at 10:47:23 PM

Re: New project website om geld te verdienen by Gerben12
Today at 06:09:22 PM

Re: Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Peter
Today at 03:57:57 PM

Re: Gevonden worden op Google hoe doe je dat ? by Peter
Today at 03:29:57 PM

Re: Gevonden worden op Google hoe doe je dat ? by Pita
Today at 02:18:29 PM

Re: New project website om geld te verdienen by Rene
Today at 12:52:50 PM

Gevonden worden op Google hoe doe je dat ? by Rene
Today at 12:46:23 PM

Re: Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Rene
Today at 12:16:01 PM

Re: Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Rob
Today at 12:08:53 PM

Re: Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Peter
Today at 10:47:40 AM

Re: Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Esmee
Today at 10:38:13 AM

Re: Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Jordi
Today at 09:55:50 AM

Re: Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Pita
Today at 09:22:42 AM

Re: Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Fee
Yesterday at 10:24:51 PM

Geld verdienen op internet, met een website of blog hoe doe je dat ? by Esmee
Yesterday at 08:41:11 PM

Re: New project website om geld te verdienen by Esmee
Yesterday at 08:13:49 PM

Re: Dieet websites by Esmee
Yesterday at 08:08:32 PM

Re: Project Dieet site by Esmee
Yesterday at 08:04:07 PM

Re: Project Dieet site by Anneke
Yesterday at 06:33:10 PM

Re: Dieet websites by Anneke
Yesterday at 05:32:14 PM

Top Posters

admin
Posts: 4701
Pita
Posts: 1655
Peter
Posts: 1300
Jordi
Posts: 1188
Marco
Posts: 1126
Fee
Posts: 1106
Rob
Posts: 1095
Lexus
Posts: 1071
Chris
Posts: 868
Anneke
Posts: 621
Online Marketeer
Posts: 542
Rene
Posts: 354
Cookie
Posts: 345
Luukratief
Posts: 310
Gerrit87
Posts: 284
Powered by EzPortal